Trappen

Buitentrap gebouwd in licht koker galvaniseerd staal


block-split voorbeeld

Veilig naar boven en beneden. In de bel-etage woning, of een appartement, zijn trappen doen een dagelijkse bezigheid. Om dit op een veilige manier te doen moet de trap een minimum aan comfort hebben. Dit hangt dikwijls af van de ruimte die voorzien is in het gebouw. Maar een goede trapmaker is ook belangrijk. 

Dat is de basis van een goede trap. Met het uitzicht ervan, kan gespeeld worden.
Metalen trappen kunnen een minimalistischer uiterlijk hebben tegenover houten trappen. Ze kunnen in een veelvoud van kleuren gelakt worden, en gecombineerd worden met glas, hout, steen en andere metalen.

Buiten trappen
hebben nog enkele grotere uitdagingen. Namelijk, antislip zijn bij nat weer. Ook de elementen hebben hier een grote invloed op de gebruikte materialen. Wij gebruiken een trede die hiervoor speciaal ontwikkeld is. C-mass is een aluminium trede met 2 antislip rubbers op de neus. Waterafvoer is ook voorzien, zodat de trede snel opdroogt na een regenbui. Vlugger droog wil zeggen, minder mosvorming en onderhoud.

Deze trede is ook geschikt voor vlucht trappen en industrieele trappen. De C-mass trede is zeer zacht voor blote voeten en veilig voor een vrouwenschoen met hak. En kan in alle Ral kleuren worden verkregen.

BEL NU 3/290 60 60 of MAIL

Stap voor stap naar een hoger niveau!